Новини

Суспільство

Огляд шин: Toyo Observe S944

31 січня 2024, 18:00

Toyo — японський виробник, у колекції якого представлений великий вибір шипованих та нешипованих, літніх, зимових та всесезонних шин. Для легкових автомобілів компанія розробила серію Observe, що виготовляється за допомогою технології комп’ютерного моделювання. До неї увійшла модель Toyo Observe S944, що має невеликий гальмівний шлях і витримує навантаження під час руху на сніговому покритті.

Суспільство

Раковина Ravak: інновації для комфортного умивання

22 грудня 2023, 18:18

Підтримка комфортної зони вмивання вимагає надійного водопостачання та ергономічного умивальника. Вибір невідповідної моделі або неправильне встановлення можуть призвести до незручностей і труднощів у гігієнічних процедурах. Раковина Ravak відповідає всім необхідним вимогам: вона міцна, зносостійка, легко доглядається, має достатню ширину і глибину. Давайте детально розглянемо 5 ключових характеристик представлених умивальників

Суспільство

Профілактика поломок пральних машин

23 червня 2023, 20:43

Не дарма кажуть, що запобігти поломці краще і дешевше, ніж допустити її появу. У цій статті ми надаємо вам рекомендації майстрів компанії «Ірпінь Сервіс» щодо запобігання поширеним поломкам пральних машин та про те, як загалом продовжити життя пральної машини. У матеріалі будуть розкриті деякі секрети, про які вам не розповість жоден виробник пральних машин автомат і як максимально відстрочити ремонт пральної машини. Тож почнемо.

Суспільство

Як економно користуватись тепловентилятором

25 листопада 2022, 18:00

У сьогоднішніх реаліях взимку без обігрівача буде важко на Полтавщині. А ще, якщо взяти до уваги необхідність постійно економити електроенергію, то потрібно розуміти, як вигідно користуватися приладом. Більшість моделей тепловентиляторів споживають 2 кВт за годину.

Події

Обстріл торгового центру у Кременчуці: шокуючі наслідки

27 червня 2022, 18:18

Сьогодні, 27 червня, російські окупанти завдали ракетного удару по Кременчуку. Про це повідомив мер Кременчука Віталій Малецький. “Ракетний удар по Кременчуку припав у дуже людне місце, яке на 100% не має відношення до військових дій”, – повідомив міський голова.

Суспільство

Кременчужанок, які роблять великий внесок у перемогу України, привітають квітами

07 березня 2022, 15:19

Щодня, щохвилини кременчуцькі жінки: медики, кухарі, соціальні працівники, волонтери, робітниці підприємств критичної інфраструктури та інші роблять важливий внесок у Перемогу України над російським агресором. З ініціативи розплідника рослин «Гарди» та за підтримки міської влади, міського голови Віталія Малецького

Суспільство

Мер Кременчука назвав наше місто мостом між війною та миром, яким їдуть біженці

07 березня 2022, 14:49

Мер Віталій Малецький під час свого звернення до городян назвав Кременчук “мостом між війною та миром, яким їдуть біженці, мостом у майбутнє”. Щодня наше місто приймає вимушених переселенців. За офіційними даними, за попередню добу по допомогу звернулося 527 осіб, а за весь час повномасштабної війни – 6073 переселенці. Крім того, сотні та тисячі людей знайшли притулок у квартирах знайомих та друзів.

Суспільство

У Кременчуці збирають підписи на підтримку заяви Президента щодо закриття неба над Україною

06 березня 2022, 17:31

На ранковому брифінгу начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Ледник повідомив, що 5 березня у всіх 12 територіальних громадах району розпочався збір підписів на підтримку заяви Президента України Володимира Зеленського до лідерів Заходу щодо закриття неба над Україною. Голова районної ради Дмитро Колотієвський повідомив, що у суботу, 5 березня, на підтримку цього звернення підписалася більшість депутатів райради.

Суспільство

Що робити кременчужанам, якщо вони почули сигнал оповіщення

05 березня 2022, 10:30

Під час загрози нападу ворога увімкніть і постійно тримайте увімкненими смартфони, телевізори та радіоприймачі. Через ці канали та мобільні програми будуть передаватися розпорядження та сигнали оповіщення цивільного захисту та рекомендації щодо дій у даній ситуації.

Події

Кременчужан попереджають про фейкові дзвінки з номерів військових їхнім рідним та близьким

26 лютого 2022, 16:41

Відбуваються фейкові дзвінки з номерів військовослужбовців близьким та рідним з недостовірною інформацією про їхній стан та місцезнаходження. Прохання проінформувати близьких та рідних про дії у таких ситуаціях. Інформація перевіряється на достовірність. Але якщо такі дзвінки дійсно будуть, то ставте питання,