Обстріл торгового центру у Кременчуці: шокуючі наслідки

27 червня 2022, 18:18

Обстріл торгового центру у Кременчуці: шокуючі наслідки

Сьогодні, 27 червня, російські окупанти завдали ракетного удару по Кременчуку. Про це повідомив мер Кременчука Віталій Малецький.

“Ракетний удар по Кременчуку припав у дуже людне місце, яке на 100% не має відношення до військових дій”, – повідомив міський голова.

Як пізніше повідомив президент України Володимир Зеленський, окупанти вдарили ракетами по торговому центру у Кременчуці, де було понад тисячу цивільних. ТРЦ горить, рятувальники займаються гасінням пожежі. Президент уточнив, що на території торговельного центру не було жодних воєнних об’єктів.

“Кількість жертв неможливо навіть уявити. Жодної небезпеки для російської армії. Жодної стратегічної цінності. Лише спроба людей жити нормальним життям, що так злить окупантів. Росія продовжує зганяти своє безсилля на звичайних громадянах. Сподіватися на адекватність та людяність з її боку марно”, – зазначив Зеленський.

В Інтернеті з’явилися перші відео з місця прильоту ракети на торговий центр у Кременчуці, де під час удару було багато відвідувачів, у тому числі дітей та людей похилого віку. Люди, перебуваючи в хмарі пилу і недалеко від осередків займання, намагалися знайти тих, хто вижив, щоб вивести їх на вулицю. Інші люди шукали своїх рідних.

«Кременчук - Моє місто»
Поділитися:
Приєднуйтеся до нас:

Схожі новини

Всі новини

Коментарі