Мер Кременчука назвав наше місто мостом між війною та миром, яким їдуть біженці

07 березня 2022, 14:49

Мер Кременчука назвав наше місто мостом між війною та миром, яким їдуть біженці

Мер Віталій Малецький під час свого звернення до городян назвав Кременчук “мостом між війною та миром, яким їдуть біженці, мостом у майбутнє”. Щодня наше місто приймає вимушених переселенців. За офіційними даними, за попередню добу по допомогу звернулося 527 осіб, а за весь час повномасштабної війни – 6073 переселенці. Крім того, сотні та тисячі людей знайшли притулок у квартирах знайомих та друзів.

Наразі у Кременчуці підключили до роботи психологів, які допоможуть переселенцям подолати наслідки подій, учасниками яких вони стали. Щодня кременчужани діляться, чим можуть, і передають допомогу для біженців та наших захисників, а також формують логістичні колони, які входять до Києва та Харкова тими каналами, про які навіть не здогадується ворог. Нам продовжують допомагати наші європейські друзі. Вчора Кременчуцький військовий шпиталь отримав гуманітарний вантаж від польського міста Турек.

“Від імені всіх кременчужан хочу щиро подякувати всім службам та підприємствам, які забезпечують життєдіяльність міста. Добре, що у Кременчуці будинки забезпечені теплом, водою, електрикою. Працюють підприємства та громадський транспорт. Закликаю всіх до згуртованості та обережності. Дотримуйтесь введених обмежень, не виходьте на вулиці без потреби.” – звернувся мер до кременчужан.

«Кременчук - Моє місто»
Поділитися:
Приєднуйтеся до нас:

Схожі новини

Всі новини

Коментарі