У Кременчуці збирають підписи на підтримку заяви Президента щодо закриття неба над Україною

06 березня 2022, 17:31

У Кременчуці збирають підписи на підтримку заяви Президента щодо закриття неба над Україною

На ранковому брифінгу начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Ледник повідомив, що 5 березня у всіх 12 територіальних громадах району розпочався збір підписів на підтримку заяви Президента України Володимира Зеленського до лідерів Заходу щодо закриття неба над Україною. Голова районної ради Дмитро Колотієвський повідомив, що у суботу, 5 березня, на підтримку цього звернення підписалася більшість депутатів райради.

Зранку стартував збір підписів усіх громадян України. Першими свої підписи під зверненням поставили начальник Кременчуцького РВО Олег Ледник та його заступники. Далі це зможуть зробити мешканці району та біженці. Ініціатива підтримки заяви Президента виникла, щоб західні лідери та суспільство країн Заходу якнайшвидше усвідомило термінову потребу такого кроку.

“Тисячі загиблих та поранених дітей, жінок, людей похилого віку, зруйновані лікарні, школи, дитячі садки – така ціна зволікання із закриттям неба над Україною. Діяти треба негайно!” – йдеться у зверненні на підтримку заяви Президента України щодо закриття неба.

За дні війни із Росією тисячі авіабомб окупантів впали на мирні українські міста та села, сотні ракетних ударів з боку ворога зруйнували житлові будинки, інфраструктуру та вбили тисячі цивільних людей, серед яких чимало дітей. Україна потребує негайної допомоги Заходу хоча б у закритті неба від ворожої авіації та ракетних обстрілів. Сьогодні Україна бореться з путінською ордою та захищає всю Європу, весь цивілізований світ.

«Кременчук - Моє місто»
Поділитися:
Приєднуйтеся до нас:

Схожі новини

Всі новини

Коментарі