Події

Події

Обстріл торгового центру у Кременчуці: шокуючі наслідки

27 червня 2022, 18:18

Сьогодні, 27 червня, російські окупанти завдали ракетного удару по Кременчуку. Про це повідомив мер Кременчука Віталій Малецький. “Ракетний удар по Кременчуку припав у дуже людне місце, яке на 100% не має відношення до військових дій”, – повідомив міський голова.

Події

Кременчужан попереджають про фейкові дзвінки з номерів військових їхнім рідним та близьким

26 лютого 2022, 16:41

Відбуваються фейкові дзвінки з номерів військовослужбовців близьким та рідним з недостовірною інформацією про їхній стан та місцезнаходження. Прохання проінформувати близьких та рідних про дії у таких ситуаціях. Інформація перевіряється на достовірність. Але якщо такі дзвінки дійсно будуть, то ставте питання,

Події

По центру Кременчука роз'їжджав неадекватний водій на Toyota Camry

24 лютого 2022, 08:06

Вночі 23 лютого біля річкового вокзалу зупинили Toyota Camry із неадекватним водієм. Про це повідомляють очевидці у соцмережах. Відомо, що авто літало з великою швидкістю на вул. Перемоги. На автомобілі встановлені незаконні спецсигнали та глушилка радарів. Водій, можливо, п’яний.

Події

У Кременчуцькому районі вщент згорів будинок

21 лютого 2022, 13:35

19 лютого о 4.40 у приватному будинку на вул. Зарічна у Глобиному Кременчуцького району сталася пожежа. Про це повідомили у прес-службі ДСНС. Як йдеться у повідомленні, пожежники, які прибули на виклик, через сильне задимлення працювали в апаратах захисту органів дихання.

Події

У центрі Кременчука таксі врізалося у припарковану автівку

18 лютого 2022, 12:10

17 лютого, близько 13.00, у центрі Кременчука сталася ДТП. На Шевченка у таксі Skoda Fabia луснуло колесо. Машину повело і вона влетіла у припарковану біля банку машину. Найбільше не пощастило Volvo, у якого вирвало заднє колесо.