У Кременчуці на Молодіжному 12 та 13-річні діти викрали автівку

04 лютого 2022, 17:27

У Кременчуці на Молодіжному 12 та 13-річні діти викрали автівку

У четвер, 3 лютого, близько 9:00, до Кременчуцького районного управління поліції по допомогу звернулася 35-річна місцева жінка. Про це повідомляють у прес-службі міської поліції.

Заявниця повідомила, що невідомі викрали її автомобіль Volkswagen Touareg, припаркований поблизу багатоповерхівки в мікрорайоні Молодіжний.

За пошуки взялася поліція та її представники встановили, що цей автомобіль знаходився поряд у гаражному кооперативі, а викрали його підлітки – 12 та 13 років.

“Автомобіль був виявлений в одному з гаражних кооперативів мікрорайону Молодіжний. А за кілька годин вдалося встановити і причетних до скоєння правопорушення осіб. Ними виявилися двоє місцевих малолітніх хлопців 12-ти та 13-ти років. Зараз із хлопчиками працюють слідчі та ювенальні поліцейські”, – така інформація від в.о. керівника Кременчуцької поліції Олександра Холондовича.

За попередніми даними слідства, один із юних правопорушників прийшов у гості до свого товариша та непомітно викрав ключі від транспортного засобу його матері. Потім, як стемніло, він разом із іншим знайомим незаконно заволоділи автомобілем та залишили його в одному з гаражних кооперативів мікрорайону Молодіжний.

«Кременчук - Моє місто»
Поділитися:
Приєднуйтеся до нас:

Схожі новини

Всі новини

Коментарі