Кременчужанину довелося вистрибнути з вікна 2 поверху, щоб втекти від правоохоронця

03 лютого 2022, 15:53

Кременчужанину довелося вистрибнути з вікна 2 поверху, щоб втекти від правоохоронця

Як повідомили у прес-службі поліції, слідчі припинили протиправну діяльність 34-річного та 40-річного кременчужан, які займалися виготовленням, зберіганням та збутом наркотиків на території міста та району.

“У ході обшуків слідчі вилучили у фігурантів медичні шприци, заповнені прозорою рідиною, метадон, обладнання для виготовлення наркотиків, прекурсори, мобільні телефони, зброю, банківські картки, гроші та інші речові докази, які свідчать про причетність чоловіків до кримінальних правопорушень. Одного з фігурантів уже затримали, вирішується питання щодо повідомлення обом про підозри та обрання їм заходів.”, – розповів Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавської області.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії. У разі встановлення провини судом чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

«Кременчук - Моє місто»
Поділитися:
Приєднуйтеся до нас:

Схожі новини

Всі новини

Коментарі