Вторник, 18.02.2020, 06:06
Приветствую Вас, Гость | Вход | Регистрация

Інструменти для кондитерів

Інструменти для кондитераІнструменти для кондитера – передумова створення кулінарного шедевра

Кондитер – це кухар, який робить десерти. Кондитер частково художник, адже в його роботу входить і прикраса готового кулінарного виробу. Гарний торт хочеться сфотографувати і поділитися з друзями в Інстаграмі, який ще й допомагає багатьом кондитерам початківцям знайти нових клієнтів. А деякі майстри спеціально малюють кремом хештеги на торті, щоб просунути свій кулінарний витвір в мережі.

У будь-якій справі у майстра повинен бути свій інструмент. Але, якщо ви кондитер початківець, то зрозуміти, що саме вам необхідно буває досить важко. Все необхідне для кондитерської справи можна знайти на сайті http://delgusto.ua/ua.

Ось основні інструменти для кондитерів, які потрібні в роботі:

  • Кондитерська лопатка / ніж – для вирівнювання країв торта.
  • Кондитерський шпатель – для коригування форми кондитерського виробу.
  • Кільце – для створення форми торта і випічки.
  • Підставка, що обертається – основний стіл кондитера, який потрібен для складання торта.
  • Насадка закрита зірка – добре підійде для створення зефіру і капкейків.
  • Кулінарний термометр – для контролю температури при приготуванні десерту.
  • Тефлоновий килимок – стане в нагоді, щоб випічка не пригорала до листа.
  • Ацетатна плівка – для зручної збірки багатошарових десертів.
  • Одноразові кондитерські мішки різних розмірів – використовуються зі сталевими насадками для виготовлення капкейків або прикрашення торта кремом.

Як знайти роботу кондитеру без досвіду

У кондитерів початківців зазвичай існує велика проблема пошуку першого гідного місця роботу, адже в в більшості державних навчальних закладах України кондитерська справа викладається ще за старими радянськими програмами. Саме тому, після отримання освіти в гарне кафе вас не візьмуть без великого досвіду і гідного портфоліо. Також ніхто не хоче брати на себе відповідальність і за навчання новачка. Тому кондитеру початківцю потрібно буде відвідати не один майстер-клас та закінчити курси від справжніх майстрів кондитерської справи.

Але є ще один варіант швидкого напрацювання портфоліо. Знайдіть місце, в якому б ви дуже хотіли працювати і вивчіть його десертне меню. Приготуйте їх кращі страви вдома, сфотографуйте і покажіть на співбесіді з шеф-кухарем ресторану. Це може також переконати роботодавця взяти вас на роботу кондитером.

Категория: Кулинария | Просмотров: 64 | Дата: 07.02.2020 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
avatar